Bij SUGAR&spikes kun je zowel vooraf als achteraf betalen. Zo is er altijd een betalingsmogelijkheid die je prettig vindt.

Je kunt bij ons op de volgende manieren 100% veilig betalen:
 

iDEAL

Met deze betaaloptie kun je betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met iDeal als je in het bezit bent van een nederlands bankrekening nummer en toegang hebt tot internetbankieren.

BANKCONTACT / MISTER CASH / SOFORT BANKING

Dit betaalsysteem is vergelijkbaar met iDeal en kan gebruikt worden om veilig en snel te betalen vanuit België of Duitsland.

CREDITCARD (VISA, MASTERCARD)

Je kunt eenvoudig betalen met je creditcard in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wanneer je kiest voor een betaling met een creditcard, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gedaan. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt jouw aankoopbedrag afgeschreven.

PAYPAL

Paypal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard aan jouw PayPal account en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist om een bestelling volledig te kunnen afronden.

Let op! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan kun je kiezen voor een uitgestelde bankbetaling zodat je saldo aan jouw PayPal account kunt toevoegen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wachten wij met het versturen van jouw bestelling. Jouw bestelling zal z.s.m. worden verstuurd zodar jouw betaling door ons is ontvangen.

BANKOVERSCHRIJVING

Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om jouw betaling via één van de bovenstaande online betaalmethoden te voldoen, kun je er altijd voor kiezen om het totaalbedrag van jouw bestelling zelf naar ons over te maken d.m.v. een bankoverschrijving. Wanneer je voor deze optie kiest, ontvang je een orderbevestiging met daarin onze bankgegevens. Bij een bankoverschrijving dien je bij de omschrijving jouw ordernummer te vermelden. Deze kun je ook vinden in de orderbevestiging.

Let op! Een bankoverschrijving dien binnen 5 werkdagen bij ons binnen te zijn. Tot die tijd zullen wij jouw bestelde items voor jou reserveren. Indien jouw betaling na 5 werkdagen nog niet door ons ontvangen is, zal jouw bestelling automatisch door ons geannuleerd worden en vervalt hierbij ook de reservering van jouw items.KLARNA

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.


SUGAR&spikes KORTINGSCODE / GIFTCARD

Indien je in het bezit bent van een kortingscode of giftcard kun je hier gebruik van maken tijdens het plaatsen van jouw bestelling. Met de kortingscode of giftcard ontvang je een korting gebaseerd op een vast bedrag of percentage. Deze korting zal verrekend worden op het totaalbedrag van jouw bestelling, waarna je het resterende bedrag kunt bijbetalen d.m.v. het kiezen van een gewenste betaalmethode. Een kortingscode of giftcard is éénmalig geldig (tenzij anders vermeldt door SUGAR&spikes) en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.

Let op! Kortingscodes en giftcards zijn nooit inwisselbaar voor geld. Na gebruik van een kortingscode of giftcard bij SUGAR&spikes, wordt er nooit een terugstorting op jouw rekening gedaan. Je ontvangt van ons binnen 14 dagen een nieuwe kortingscode t.w.v. de gebruikte code.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »