In de FAQ kunt u de meest gestelde vragen en antwoorden lezen. Heeft u na het lezen van van de FAQ nog geen antwoord op uw vraag dan kunt u contact opnemen met ons. Uw vraag wordt dan z.s.m. beantwoord.


 Productinformatie 

Hoe weet ik welke maat t-shirt ik moet hebben?


Hoe weet ik welke maat trui ik moet hebben?


Hoe weet ik welke maat bikini ik moet hebben?

schermafbeelding2013-02-26om22.13.39.png

Tips voor onderhoud van je sieraden
Wij verkopen geen echt gouden en zilveren sieraden, dus de kans bestaat altijd dat je sieraden minder mooi worden. Hieronder vind je en aantal tips om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden.

 * Verkleuringen kunnen om meerdere redenen voorkomen (zoals weersomstandigheden, transpiratie, aanraking met bepaalde (vloei)stoffen en de zuurgraad van je huid) en daardoor valt dit helaas ook niet onder onze garantie. Om verkleuring te voorkomen en zo lang mogelijk tegen te gaan kun je daarom een laagje doorzichtige nagellak over je sieraden (met name ringen en oorbellen) aanbrengen en dit zo nu en dan herhalen.

 * Heb je sieraden die verkleurd zijn? Probeer dit dan eraf te poetsen door je handen een beetje nat te maken en het verkleurde sieraad in een beetje tandpaste in te wrijven, daarna goed afspoelen en afdrogen.

 * Onze leveranciers hebben ons verzekerd dat al onze sieraden nikkelvrij zijn. Echter wordt er vaak een laagje nikkelvrije legering over de sieraden aangebracht, dus zodra dit verdwijnt komt ook (het kleine beetje) nikkel vrij. Mocht je erg last hebben van nikkelallergie, dan is het ook aan te raden dat je een laagje doorzichtige nagellak aanbrengt over je sieraden.

 * In parfum, make-up en haarlak zitten stoffen die vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding, zodra ze in aanraking komen met bepaalde goudlegeringen. Het is dus aan te raden dat je sieraden pas op het laatst om doet.

 * Probeer je sieraden niet in aanraking met water te laten komen, doe ze dus af bij het handen wassen, afwassen en douchen.

 * Om te voorkomen dat steentjes (diamantjes) eruit vallen, kun je als extra bescherming een laagje doorzichtige nagellak gebruiken. De steentjes worden hier niet dof door, maar blijven gewoon mooi.

 * Bewaar de sieraden op een donkere plek wanneer je ze niet draag zodat ze niet worden blootgesteld aan (fel) zonlicht en niet makkelijk beschadigd raken.

 

 Betaling 

Hoe kan ik betalen?
SUGAR&spikes biedt haar klanten om veilig te betalen via iDeal, SofortBanking/DIRECTebanking, Bancontact/Mister Cash en Paypal.


Wat is IDEAL?
Bij iDeal betaal je direct via internetbankieren. De volgende banken zijn aangesloten bij iDeal; ABN AMRO, ING, Rabobank, Fortis, Friesland Bank en SNS Bank.

 

 Bestelling 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
SUGAR&spikes probeert uw bestelling binnen 48u te leveren. Bestellingen worden verwerkt zodra de betaling is goedgekeurd. In het weekend geplaatste bestellingen worden op maandag verwerkt.


Kan ik een gemaakte bestelling nog wijzigen?
SUGAR&spikes probeert alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Daarom is het van belang om z.s.m. een email te sturen naar info@sugarandspikes.nl als je je bestelling wilt wijzigen. Wij zullen dan contact met jou opnemen of wij de wijziging nog kunnen doorvoeren.


Kan ik een gemaakte bestelling nog annuleren?

Om je bestelling te annuleren is het van belang dat je z.s.m. contact met ons opneemt via info@sugarandspikes.nl zodat wij je bestelling nog kunnen annuleren. Wij brengen echter wel €1,50 administratiekosten in rekening. Dit verrekenen wij met het bedrag dat wij terugstorten op je rekening. Indien je bestelling al is verzonden, valt het onder de retourprocedure.


Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen of een product zit er niet bij, wat nu?

Stuur ons direct een email naar info@sugarandspikes.nl en wij zoeken het z.s.m. voor je uit. Wij zullen proberen om het juiste product of het ontbrekende product dezelfde dag nog naar je op te sturen.

 

 Verzending 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij hanteren de volgende verzend- en verwerkingskosten:

 Standaard   Verzekerd   Levertijd
 Binnen Nederland   € 3,95  € 4,95  1 tot 3 werkdagen 
 Buiten Nederland (EU)  € 6,95  € 7,95  1 tot 5 werkdagen


Aan de levertijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten.

Ik ben niet vaak thuis. Kan mijn bestelling ook ergens anders worden afgeleverd?
U kunt in de bestelprocedure kiezen voor een afwijkend afleveradres. De bestelling zal dan op dit adres bezorgd worden.

 

 Retourneren 

Alle informatie m.b.t. het retourneren kunt u vinden onder het kopje Verzenden & Retourneren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »